Zápas Česko - Anglie i setkání s reprezentačním trenérem Pavlem Vrbou byl velký zážitek.

27.03.2014 09:00

Místo posledního halového tréninku v uplynulé zimní sezóně jsme navštívili kvalifikační utkání o postup na Mistrovství Evropy kategorie U17. Na fotbalovém stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti, který je domovským stánkem 1.FC Slovácko, jsme spolu s více jak dvěma tisíci diváků sledovali velmi kvalitní utkání. Oba dorostenecké výběry složené z hráčů akademií prvoligových týmů předváděli skvělou kombinační hru, ovšem Angličané zápas nakonec lépe zvládli a vyhráli gólem Solankeho z 53. minuty 1:0. (více dole v odkazu a na videu).

Kromě parádního fotbalu bylo velkým zážitkem i osobní setkání s trenérem naší seniorské fotbalové reprezentace panem Pavlem Vrbou, který nám všem popřál hodně úspěchů v další práci. Klukům i Jitce řekl, aby na sobě poctivě pracovali, aby je sám mohl někdy trénovat. 

Naši mladí fotbalisté celý zápas bouřlivě fandili a některé herní situace vášnivě rozebírali a cíleně o nich diskutovali. Určitě to byla pro ně skvělá zkušenost, která je bude motivovat do další práce. Pro velký úspěch tak na návštěvě dalšího "velkého zápasu" již nyní pracujeme.

https://nv.fotbal.cz/scripts/detail.php?id=148890&tmplid=1459

https://www.youtube.com/watch?v=DltMJNlofMg