Turnaj v Němčicích nad Hanou senzačně vyhráli Morkovice, my opět vezeme bronz.

01.03.2014 19:00

První březnovou sobotu jsme se zúčastnili velmi pěkného turnaje starších přípravek v Němčicích nad Hanou. Jelikož jsme zde letos už hráli, neměli jsme  problém se přizpůsobit místním výborným podmínkám.

Na úvod jsme zdolali Sokol Tovačov 2:0 ( oba góly Sam). Poté Spartu Brno stejným skóre 2:0 ( Sam a Sebča ). V třetím zápase nás čekal favorit turnaje SK Hanácká Slávia Kroměříž. V krásném a bojovném utkání jsme se nakonec rozešli smírně a bez gólů 0:0. 

Přestávka určená na oběd, která následovala po tomto utkání náš tým úplně proměnila a změnila obraz naší hry k nepoznání. Skvělá kombinace a celoplošná hra s velkým množstvím přihrávek se úplně vytratili a navíc jsme přestali i běhat. Následná výhra 1:0 ( Ondra ) s domácím výběrem tak byla spíše o štěstí, než o fotbale. Z boje o první  místo se stalo zápolení o medailové pozice. Jako by nám místní párečky, které jsme měli k obědu, úplně vzaly vítr z plachet. S pozdějším vítězem turnaje FC Morkovice jsme následně po "bezkrevném" výkonu prohráli 0:3. Poslední zápas proti Sokolu Čechovice se nesl ve stejném duchu, jako předešlé dva a konečná remíza 1:1 ( Sam) tak byla vlastně spravedlivá.

Všech šest zápasů velmi dobře odchytal Martin Mega, který si stejně jako Dan vysloužil svoji první životní žlutou kartu. Oba obranné zákroky, po kterých byli kluci vyloučeni na 2 minuty, byly na místě a dokreslovali naši bojovnou snahu nedostat gól.

Je velká škoda, že jsme nevydrželi odehrát všechna utkání, jako úvodní tři, ale i tak byl opět vidět velký herní posun, spojený s velkým odhodláním a bojovností.

Sestava: Megy, Dan, Sebča(1), Ondra(1), Adam, Sam(4), Kryštof, Štěpán a Honza

Konečné pořadí:

1. FC Morkovice

2. SK Moravská Slávia Kroměříž

3. FC Nesyt Hodonín

4. FK Němčice nad Hanou

5. Sparta Brno

6. TJ Sokol Čechovice

7. TJ Sokol Tovačov