Denis, Karolína, Kája i Vojta se ve vítězném dvojzápase proti Bzenci blýskli skvělými výkony.

09.04.2014 20:00

Středeční ligové předehrávky na domácím hřišti se nám velmi vydařily. Oba naše týmy dokázaly v sychravém počasí nad Bzencem zvítězit.

Nejprve mladší jednoznačně soupeře přestříleli v poměru 15:3. V tomto utkání nastoupili ke svým prvním životním zápasům Karolína Čevelová, Karel Salay a teprve sedmiletý Vojta Škrobák, který si dokonce vstřelil i svůj první životní gól. Tito tři nováčci podporováni skvělými výkony svých spoluhráčů sehráli jistě nezapomenutelný zápas a jako tým jsou velkou nadějí do dalších utkání.

Výsledek, sestava a góly mladší přípravky:

FC Nesyt - Slovan Bzenec 15:3 ( pol. 9:2)

Martin Pavlů (4), Richard Marek (4), Štěpán Škrobák (2), Ondra Charvát (2), Vladik Hradil (2), Vojta Škrobák (1), Jitka Prčíková, Karolína Čevelová, Karel Salay.

Starší Vlčáci nastoupili do zápasu plni energie a po první půli vedli již 5:1. Soupeř po poločasové přestávce však přidal na důrazu a chtěl utkání zdramatizovat. Naši kluci ovšem nenechali nic náhodě a díky agresivnímu napadání a převaze v osobních soubojích s přehledem dotáhli zápas do vítězného konce. Svůj první zápas odehrál agilní Denis Lišťák.

Výsledek, sestava a góly starší přípravky:

FC Nesyt - Slovan Bzenec 7:4 ( pol. 5:1)

Samuel Netopil (2), Kryštof Kosíř (2), Adam Kuja (1), Ondra Charvát (1), Sebastian Papež (1), Rená Marek, Honza Zálešák, Martin Mega, Daniel Netopil, Lukáš Pijáček, Denis Lišťák

 

Tým mladší přípravky U9                                                            Tým starší přípravky U11