Ani na jaře jsme nad Agro Vnorovy nedokázali zvítězit.

16.04.2014 18:00

Nekompletní sestava, nekoncentrovanost a neplnění pokynů trenéra, to byly tři rozhodující faktory naší prohry ve Vnorovech.

To, že někteří hráči během cesty si v autobuse hrají elektronické hry se dá pochopit. Ovšem je neodpustitelné, aby se v kabině při předzápasové přípravě řešil místo fotbalu Minecraft a další počítačové hry. Úplným vrcholem jsou hovory na toto téma na střídačce v průběhu utkání.

Hráči jdou do hry nekoncentrováni a pak dostáváme laciné góly, protože vůbec nevědí co a kde mají vůbec hrát. 

Je pravdou, že nám citelně chyběl nemocný Sebča, ale počet obdržených branek mohl být poloviční, kdyby naši hráči plnili taktické pokyny. Holt pokud si v zápase někdo bude chtít povídat o pro něj důležitějších věcech než je fotbal, zůstane na sřídačce. 

Zároveň je nutné dodat, že tyto nešvary provází i naše tréninky a tak by hlavně rodiče měli apelovat na své děti a řešit s nimi tuto problematiku.

starší přípravka: Agro Vnorovy - FCN 11:4 (pol. 5:2 ) - góly Sam 2, Ondra a Honza

sestava: René, Jitka, Honza, Megy, Dan, Sam, Adam, Kryštof, Lukáš a Ondra

 

Souběžně s utkáním starší přípravky odehráli na vedlejším hřišti přátelský zápas i naši mladší hráči. Věkově mladšího a nezkušeného soupeře, který ještě nehraje žádnou soutěž jednoznačně přehráli a jenom malé branky dokázali zabránit mnohem výraznějšímu vítězství. Vždyť i my jsme před časem podobně sbírali nováčkovské zkušenosti a bez těchto zápasů to prostě nejde.

mladší přípravka: Agro Vnorovy - FCN 0:9 ( pol. 0:7 ) - góly Vladik 4, Ríša 4 a Vojta

sestava: Jitka, Ríša, Vladik, Martin, Štěpán, Vojta a Staňa